Før den er blevet refurbish.

Vi opkøber en masse ødelagte skærme og efter det tager vi den med på vores værksted, hvor vi så begynder refurbish processen.
I processen begynder vi med at skille glasset fra selve LCDen hvor på vi efter så forsigtigt tager Polorizeren af LCDen.
Efter det begynder vi så at samle skærmen igen med nye dele.  

Refurbish

Efter den er blevet refurbish.

Efter vi så har refurbished Skærmen er den klar til at blive brugt.
Kvalitet efter vi har refurbished er OEM hvilke står for (original equipment manufacturer) og betyder at vi tager en original skærm og renoverer den.
Så den stadigvæk har den samme kvalitet som en original.

Hvad er refurbish?

 

Refurbishing af ødelagte skærme betyder at man renovere de ødelagte skærme så de bliver bragt tilbage i samme stand som da de forlod fabrikken for første gang.
Det kræver uhyre præcision og et støvfrit miljø, på lige fod med medicinal branchen – ligeledes kræver det voldsomt mange dyre maskiner, for at opnå Ducator ApS høje standdart.
Ydermere sætter det voldsom stor krav til personalet, som på daglig basis fortager renoveringen af skærmene.
Det har store betydning på miljøet hvis vi ikke begynder at spare lidt på produktionerne på de store fabrikker, især i elektronik branchen, da det er den branche der forurener mest.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Få dine skærmen refurbish af Ducator ApS.

 

  • Har du overvejet at få refurbishet dine ødelagte originale skærme af Dansk virksomhed i stedet for at sende dem om på den anden side af Jordkloden?
  • Har du ikke mod på selv at købe udstyr hjem for flere hundredetusind kroner til at refurbishe dine skærme?
  • Nedbring ventetiden og transportomkostninger ved at benytte Ducator ApS.
  • Har du minimum ca. 100 originale skærme som er ødelagte, men LCD og flexkabler er intakte – lad Ducator ApS refurbishe dem for dig.
  • Spar penge og tid, få dem refurbish af Ducator ApS
  • Giv dit bidrag til forbedring af miljøet, brug Ducator ApS
    ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Salg af refurbish Skærme

For store mængder kontakt os venligst på: info@ducator.dk så finder vi ud af en pris.

Sælg os dine ødelagte skærme