Ducator ApS

Mobilambulancen

Mobiltelefoner er næsten uundværlige idag. De indeholder de fleste af vores oplysninger, og så er de vores kontakt til omverdenen. Derfor kan det være stressende, isolerende og det kan give følelsen af, at man misser de ting, der sker ude i verden, hvis ens mobiltelefon går i stykker. Har du tabt din mobil, eller er der opstået en system fejl, så giv os et kald. Vi står klar til at hjælpe dig, hvis din mobil skulle være gået itu. Vi kører ud i hele hovedstadsområdet og Nordsjælland med. Vi rykker hurtigt ud, så du ikke skal undvære din mobil for længe. Mobilambulancen er vores mobile mulighed for at hjælpe både erhvervskunder og privatkunder. Vi kører gratis ud i hele hovedstadsområdet, og mod gebyr og efter aftale kører vi gerne ud i hele Nordsjælland.

 

Kørende mobil reparation

Mobilambulancen giver os mulighed for kørende mobil reparation. Vi reparerer alle typer mobiler, og der er ingen skader, der er for store eller små. Uanset om det er en skærm, der er revnet eller batteriet, der skal skiftes, så er Mobilambulancen klar til at rykke ud og fikse problemet. Kørende mobil reparation er din mulighed for at få din mobil op og ringe hurtigt, uden at du skal bekymrer dig om, at lede efter en kvalitetsbevidst mobilreparatør. Hos Ducator tilbyder vi høj service, samt hurtig og effektiv reparation.

 

Kørende iPhone reparation

Er din iPhone gået i stykker, så tilbyder vi også kørende iPhone reparation i Hovedstaden og Nordsjælland. Er du i tvivl om, hvad der er galt med din iPhone, så hjælper vi selvfølgelig også gerne med at finde fejlen. Med kørende iPhone reparation står Ducator altid klar til at løse problemet hurtigt og effektivt med Mobilambulancen, så du bliver hurtigt ringende igen. Kontakt os gerne, hvis uheldet er ude. Så sender vi Mobilambulancen ud til dig med en kompetent mobilreparatør. 

Scroll to Top