Kontakt os

Kig ned i butikken og få en varm kop kaffe imens vi sammen finder den helt rigtige løsning til dig.

Har du ikke mulighed for at møde os, hører vi gerne fra dig på +45 7199 5138

Du kan eventuelt kontakte os på mail via nedenstående formular.

Kontakt Ducator – Din Partner i den Grønne Omstilling

Står du overfor en teknisk udfordring med dine enheder eller systemer, er Ducator kun et klik eller et opkald væk. Vi er dedikerede til at tilbyde dig en service, der ikke alene løser dine tekniske problemer, men som også bidrager positivt til den grønne omstilling. Ved at vælge os, vælger du en partner, der er forpligtet til bæredygtige løsninger og som arbejder for at mindske miljøpåvirkningen gennem alle vores services.

Fordele ved at bruge Ducator:

 • Bæredygtighed: Vi tror på at reparere frem for at erstatte, hvilket hjælper med at reducere elektronisk affald.
 • Kundetilpassede løsninger: Vores service er skræddersyet til dine behov, så du får præcis den hjælp, du har brug for.
 • Hurtig og effektiv service: Vi forstår betydningen af hurtig service og arbejder hårdt for at sikre, at dine problemer bliver løst hurtigt og effektivt.
 • Personlig kontakt: Hos Ducator værner vi om personlig kontakt og god kundeservice. Vi lytter til dine behov og arbejder hårdt for at opfylde dem.
  Når du kontakter Ducator, kan du forvente en venlig og professionel service. Vores team er klar til at besvare dine spørgsmål og guide dig gennem processen, trin for trin. Vi værdsætter åben kommunikation og gennemsigtighed, og vi vil holde dig opdateret gennem hele processen.

Vi er ikke bare et navn på nettet – vi er et team af passionerede mennesker, der arbejder for at gøre en forskel. Ved at vælge Ducator som din servicepartner støtter du en virksomhed, der tager miljøansvar seriøst og stræber efter at levere bæredygtige løsninger.

Kontakt Ducator i dag:

 • Via vores hjemmeside: Udfyld kontaktformularen for en hurtig og nem måde at få svar på dine spørgsmål.
 • Telefonisk: Ring til os direkte for personlig assistance.
 • E-mail: Send os en e-mail med dine spørgsmål eller bekymringer, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
  Vores kundeservice team står klar til at hjælpe dig med ethvert spørgsmål eller problem, du måtte have. Med Ducator får du mere end bare en service – du får en partner i den grønne omstilling. Kontakt os i dag og lad os sammen tage skridtet mod en mere bæredygtig fremtid.
Scroll to Top