Samsung Reparationer

Samsung Galaxy A Reparationer

Samsung Galaxy S Reparationer

Samsung Galaxy Z Reparationer

Samsung Galaxy Note Reparationer

Samsung Galaxy XCover Reparationer

Samsung Galaxy J Reparationer

Hurtig og professionel reparation af Samsung produkter.

Hos Ducator har vi udført reparationer af Samsung udstyr siden 2016, og bruger kun Samsung Service Parts, som er originale samsung reservedele.
Vi kan derfor være behjælpelige med en lang række reparationsydelser med originale reservedele. Vores reparatører er blandt landets dygtigste, og har lang erfaring inden for reparation af telekommunikationsudstyr.

Vi hjælper dig med alt fra skærm reparation, batteriskift, udskiftning af kamera, udskiftning af bagside, udskiftning af ladestik eller andet.

Skal dit Samsung produkt repareres, kan du både besøge vores butik i Frederiksværk, eller bestille Mobilambulancen via knappen “Opret Sag – Bestil Mobilambulancen”. Udkørsel er endda helt gratis i Nordsjælland og Hovedstadsområdet! 
Vi giver dig her en nem mulighed for at bestille den ønskede Samsung reparation nemt og hurtigt via vores hjemmeside, med eller uden udkørsel til din adresse eller arbejdsplads. Du vælger blot om det er værkstedet, eller mobilambulancen du vil bestille en tid hos.
Book en reparation.

Fleksibel løsning til Samsung reparationer 

Ducator og Mobilambulancen er en fleksibel reparationsservice, der er henvendt til dig, der ønsker at få dit Samsung produkt repareret til en god pris. 
Skulle du ønske en reparation i hjemmet eller på arbejdspladsen, så opretter du blot en sag til Mobilambulancen. Så kommer vi ud til dig, hvor end du befinder dig i Nordsjælland eller Hovedstadsområdet.
Vi er klar til at hjælpe dig med din reparation uanset, om du skal have et nyt batteri til en Samsung Galaxy S21 eller et skærmskift på en Samsung Galaxy A53.

Er batteriet træt, eller trænger skærmen til en udskiftning?

Uanset om din Samsung enhed har brug for et skærmskift, nyt batteri, nyt ladestik eller lignende, kan vi hjælpe dig.

Det er svært at undgå skader i hverdagen, og det er derfor blevet mere og mere udbredt at reparere sine enheder, frem for at lavet “byt til nyt”. 
Det er primært grundet de høje priser på enhederne, som Samsung drastisk har forhøjet over de seneste 10 år, men en anden årsag er også at vi er blevet mere bevidste om den grønne omstilling. 
For hver reparation vi udfører frem for at udskifte produktet, sparer vi en stor del på besparelsen af jordens ressourcer. Det er en fælles indsats, og vi er taknemlige for din indsats i kampen om en grønnere fremtid!

Er uheldet ude og søger du akut en reparation af dit Samsung produkt, så sidder vi klar til at håndtere din enhed, uanset om det er en Smartphone, tablet, computer, smart watch eller andet. Vi forsøger på altid at have det mest almindelige reparationsudstyr og reservedele på lager, så vi kan udføre reparationen med det samme.

Nogle af de mest almindelige skader, som vi udfører, inkluderer

 • Udskiftning af skærm
 • Udskiftning af batteri
 • Udskiftning af bagglas
 • Udskiftning af ladestik
 • Udskiftning af power knap
 • Udskiftning af mikrofon.
 • Udskiftning af højtaler

Når du vælger at få din enhed repareret ved os, får du en lang række fordele. Den primære fordel ved at vælge os er, at vores priser og kvalitet går hånd i hånd, og er blandt de skarpeste på markedet. Derudover får du både glæde af korte reparationstider og 2 års garanti på din reparation.

Ved længerevarende reparationer, som mikrolodning arbejde, bliver du opdateret løbende på den generelle sag. 
Normalt tager denne type opgave 2-4 hverdage, men kan i nogle tilfælde klares på samme dag.

Vi bruger kun originale Samsung Service Pack reservedele, hvilket er din garanti for et perfekt resultat. 

Hos Ducator har vi også et bredt udvalg af brugte enheder naturligvis med 2 års garanti.

Sådan bestiller du en reparation hos os

Bestil os ved at oprette en sag på hjemmesiden, eller kontakt os på 71995138

Det eneste du skal gøre for at bestille en reparation hos os, er følgende:

 • Opret sag
 • Bestem om det skal være værkstedet i Frederiksværk eller Mobilambulancen
 • Skriv dine personlige oplysninger (Navn, Tlf, Mail, Adresse 
 • Skriv i feltet om problemet, samt din model  “Model. Fx. iPhone 14 Pro samt en kort beskrivelse af problemet” 
 • Du får en bekræftelse på sagen
 • Hvis det er nødvendigt at rykke tid eller dato, ringer en tekniker fra Ducator til dig.  Vi gør altid alt hvad vi kan for at overholde alle tider, men i nogle tilfælde kan vores teknikere være optaget i anden reparation, og måske først være ved dig en time efter, eller lign.

Herfra kan du læne dig tilbage og vente på at Mobilambulancen kommer til dig, og laver reparationen i dine aller tryggeste rammer.

Besøg vores butik

Vores butik i Nørregade 19, 3300 Frederiksværk, ligger i den hyggelige og centrale gågade, hvor åbningstiderne lyder således:

Mandag – Fredag: 10 – 17.00
Lørdag: 10 – 14
Søndag: Lukket

Er du på forhånd på udkig efter et cover, beskyttelsesglas eller andet tilbehør, så kan du se vores store sortiment på Shoppen
som har samme sortiment som butikken.

Hvor lang tid tager en reparation? 

Reparationstider kan variere, men i de fleste tilfælde tager en reparation fra start til slut kun 30-45 minutter! Dette er inkl. en gratis gennemgang af enhedens interne stand, hvor vi tager et kig på om alt andet er som det skal være visuelt og funktionsmæssigt.
I nogle tilfælde kan reparationen tage længere. Dette forekommer oftest ved mikrolodning opgaver, Bærbar skærmskift, tablet skærmskift og væskeskade reparationer. 
Vi stræber altid efter at aflevere din enhed tilbage hurtigst muligt, men oplyser altid hvor lang reparationstid vi forventer, ved indlevering af enheden. 

Hvilke Samsung enheder reparerer i?

Du kan nedenfor se vores reparationspriser på Samsung S Serie, Samsung Note serie, Samsung Z Serie , Samsung A Serie, Samsung XCover Serie, Samsung J Serie

Derudover tilbyder vi også  reparation af konsoller , reparation af Apple produkter ,
reparation af OnePlus og Reparation af Huawei

Vi laver også reparationer af computere, så tøv ikke med at kontakte os hvis du har en computer du gerne vil have repareret! 

Samsung Galaxy S Serien

Du kan herunder se hvilke modeller af Samsung Galaxy S serien vi reparerer. Er din model ikke på listen, så kontakt os endelig. Vi kan helt sikkert hjælpe dig.                              

Samsung Galaxy Z Serien

Du kan herunder se hvilke modeller af Samsung Galaxy Z serien vi reparerer. Er din model ikke på listen, så kontakt os endelig. Vi kan helt sikkert hjælpe dig.                              

Samsung XCover og Note

Du kan herunder se hvilke modeller af Samsung Galaxy XCover og Note serien vi reparerer. Er din model ikke på listen, så kontakt os endelig. Vi kan helt sikkert hjælpe dig.                              

 

Scroll to Top