fbpx

Om Ducator

Ducator

 

Ducators Motivation

 

For os betyder kvalitet og kundetilfredshed alting. Vores absolutte mål er at forsikre jer kunder om, at i kommer ind med noget som ikke virker og kommer ud med noget som er fuldt funktionelt. Vi har haft Ducator siden 2016 og har lige siden været beskæftiget med at reparere mobiler og tablets. Vi startede fordi ideen om at have et mobilt service værksted virkede fuldstændig perfekt, for både at komme ud på arbejdspladser og privat til folk som ikke har mulighed for lige at smutte ned med deres telefon, men samtidig er afhængig af at kunne få fat på folk som kollegaer eller pårørende. Det giver også muligheden for os til at komme ud og se en masse glade ansigter når deres telefon går fra total-skadet til så god som ny.

 

Om Ducator til Private

 

Ducators privat service er hovedsageligt at reparere mobiler og tablets. Når det så er sagt så laver vi også en del andre ting som at guide folk som ikke har så meget forstand på ting som software opdateringer, iCloud sikkerhedskopiering og gendannelse af telefonen. Vi er altid åben for spørgsmål og i kan også altid komme ned med telefonen hvis der er nogen spørgsmål. Vi er bosat i Frederiksværk og Hillerød.

 

Om Ducator til Erhverv

 

Ducators erhvervs service er stort set alle former for IT service som at sætte systemer op som sikkerhedssystemer, kontrolrapporter etc.

Vi sætter også hardware op som computere, printere, wifi, telefon enrolling, tablet enroll og mange andre ting. Vores hidtil største erhvervs kunder er svært tilfredse med den service vi har udbudt. Vi reparere selfølgelig også mobiler for dem, privat og som firma.

 

Til Sidst

 

Til sidst er der kun at sige at vi faktisk er nogen af de bedste i landet erfaringsmæssigt og servicemæssigt. Med det sagt er det klart det værd at tjekke os ud, vi glæder os til at se jer. Nu ved i alt der er værd at vide om Ducator, tak for besøget