fbpx

Per Andersen A/S business case

DEKO P/S Business Case

deko business case

Målsætninger

 1. Bygning af infrastruktur til deres IT Afdeling, der giver et online overblik over alle deres mobile enheder.
 2. Opbygning af et system med digitale ugesedler
 3. Opbygning af digital sagsoverblik til brug for ledelsens ugeplanlægning. Her kan man digitalt tilføje ugens info og aftaler til sagerne. Herunder digitale referater fra Bygherremøder og lignende på sagsoversigten.
 4. Opbygning af digital kvalitetssikringsplatform, som  tilføjes til den enkelte sagsoversigt og giver overblik på sagen
 5. Opbygning af digital platform til ugentlig opdatering af ekstraarbejde på byggesager.
 6. Ducator ApS har skabt IT løsninger til DEKO’s byggeskure.
  Opsætning og servicering af routere og printere.
 7. Administration og sikkerhed på alle telekommunikationsenheder i virksomheden.
 8. Medarbejderintra på hver byggesag for nemmere kommunikation med svende på byggesager
 9. Opbygning af komplet ADIS system. (All Devices Inventory and Support)

Baggrunden 

Ducator ApS begyndte samarbejdet med DEKO med reparation af mobile enheder på byggepladsen inden for 45 min. I den forbindelse viste det sig, at DEKO problemer med Iphones, der var låst i iCloud og dermed ubrugelige,  når tidligere ansatte havde forladt virksomheden.

Ducator ApS tilbød en løsning med MDM/UEM administration. Ducator ApS skræddersyede en løsning, der er i overensstemmelse med DEKOs firmapolitik. På den måde sikres det, at man ikke kommer i konflikt med GDRP lovgivningen, hvis telefoner skulle blive hacket eller stjålet.

Ducator Aps har installeret et sikkerhedssystem på alle DEKOs laptops, samt patchet alle programmer, så virksomhedens computere altid er opdateret. På den måde bliver ansatte i DEKO ikke forstyrret i deres arbejde på grund af en opdatering. 

 

Infrastruktur-sagsstyring 

Ducator ApS har hjulpet DEKO med at bygge en infrastruktur, der giver et præcist overblik over virksomhedernes mobile enheder.

DEKOs tømrersvende bruger tablets til at indskrive digitale ugesedler, men det er også et redskab til altid at kunne komme til deres tegninger når de går ude på byggepladsen.


MDM/UEM

DEKO P/S bruger tablets på alle byggepladser, samt telefoner og computere på kontorerne. Ducator ApS hjælper med sikkerheden på alle enheder med en UEM løsning, der sparer tid og penge på længere sigt.

DEKO P/S effektive MDM/UEM løsning man pushe apps ud til tømrersvendene på byggepladserne, uden at være fysisk kontakt med enheden.

 

IT – Støtte

Ducator ApS leverer alt tilbehør til DEKO’s tablets og mobiltelefoner, så de kun skal henvende sig et sted.

Ducator ApS leverer tilbehør så de altid har det på lager.

Ducator ApS hjælper DEKO P/S med reparationer af deres mobiltelefoner så de aldrig står i en situation hvor de ikke kan holde kontakt til firmaet. Skulle en byggeleder tabe sin mobiltelefon på byggepladsen, sender Ducator ApS en tekniker ud og reparerer den på stedet så han kan fortsætte sit arbejde.

Telefonisk support

Ducator ApS yder telefonsupport til DEKO P/S i forhold til tekniske spørgsmål og problemer.

Opstår problemet ude på en byggeplads eller på kontoret,  kan medarbejderen ringe direkte til Ducator Aps og få problemet løst telefonisk. Kan problemet ikke løses telefonisk, aftaler Ducator ApS og medarbejderen med det samme, hvornår Ducator ApS kommer ud og løser problemet fysisk.