fbpx

Ducator Business Cases

Hvad kan vi?

Ducator ApS tilbyder en samlet abonnementbaseret løsning, der trådløst supporterer, registrerer og håndterer samtlige digitale enheder med adgang til virksomhedens netværk.

Vi administrer alle enheder og holder dem opdateret med relevante apps, programmer og sikrer at de overholder virksomhedens sikkerhedspolitk.

Vi sikre et overblik over alle enheder i virksomheden. Vi ved altid, i real time, hvilke enheder, der er knyttet til den enkelte medarbejder; både de mobile enheder, desktopcomputere og printere, der er tilknyttet virksomhedens netværk.

Ved hjælp af MDM, UEM og ADIS kan vi trådløst låse og åbne enheder og rulle apps og programmer ud på den enkelte enhed, ligesom vi kan fjerne apps, der ikke længere er relevante.

Udover abonnementordningen tilbyder Ducator ApS service og reparation af fysiske enheder til listepris.


MDM (Mobile Device Management)

UEM (Unified Endpoint Management)

UEM (Unified Endpoint Management)

MDM er en software, der gør det muligt, fra vores centrale system, at håndterer og sikre alle virksomhedens digitale enheder.

MDM giver overblik over medarbejdernes aktiviteter og sikre, at de ikke selv installerer apps, der potentielt kan skade virksomheden.

Med MDM kan vi også løse problemet med IOS enheder, der er låst til en iCloudkonto. Vi kan fjerne tilknytningen og gøre enheden klar til en ny bruger med en ny iCloudkonto.

UEM er administrationen af alle slutpunktsenheder i virksomheden fra et centralt sted.

Med UEM kan vi sørger for at sikre opdateringer. Vi kan spore hardware- og software-inventar, logge mobilenheder, fjernstyrer arbejdestationer og administrer licenser.

ADIS er Ducator ApS system for real time overblik over alle virksomhedens digitale enheder. Med ADIS har vi altid styr på præcis hvilke enheder en medarbejder råder over - helt nede til fabrikat og model for den enkelte enhed.

Vi kan hjælpe med glemte passwords og skulle en medarbejder forlade virksomheden pludseligt, kan vi resette enheder til virksomhedens defaultindstillinger.


Hvad er der i det for jer?

Ducator ApS abonnementløsning sikrer virksomhedens overblik og drift sikkerhed i hele virksomhedens digitale infrastruktur og sørger for at alle politiker overholdes, at alle enheder altid er opdateret og at der er en central løsning for alle problemer og udfordringer, der kan være i forbindelse med digitale enheder.

MDM/UEM
ADIS
Kunder
administreret Enheder
Reparationer

Vores Glade Kunder